Zekerheden

 

BOVAG

 

BOVAG is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijd terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Voor de zekerheid. Meer informatie vindt u op de BOVAG website.

 

 

Nationale Autopas

 

Als u een gebruikte auto koopt, heeft u behoefte aan betrouwbare informatie. Sinds 1991 verzamelt Stichting NAP de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto, bestelauto, vrachtauto en motorfiets een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op. Meer informatie vindt u op de NAP website.

 

 

Autogekeurd.nl

 

Sinds kort werken Autogekeurd.nl en Vakgarages samen met als doel particulieren die een auto willen kopen of verkopen extra een handje te helpen. Autogekeurd.nl is een site waar particulieren auto's op kunnen plaatsen om te verkopen. Daarnaast kunnen deze particulieren ervoor kiezen om de te verkopen auto extra te onderscheiden door een Autogekeurd.nl rapport aan te vragen. 
Autogekeurd.nl keuringsrapporten worden vervaardigd door de aangesloten Vakgarages. Autogekeurd.nl heeft gekozen voor de Vakgarage organisatie omdat dit een landelijk netwerk van autobedrijven is die aangesloten zijn bij de BOVAG brancheorganisatie. Meer informatie vindt u op de Autogekeurd website.

 


RDW

 

Bij de RDW staan voertuigen, veiligheid en milieu centraal. De RDW bewaakt de milieu- en veiligheidsapecten van het Nederlandse voertuigpark. Nadat voertuigen zijn toegelaten op de weg en een kenteken hebben gekregen, blijft de RDW de veiligheid van voertuigen periodiek in de gaten houden. Dat gebeurt onder meer door de APK. Daarnaast registreert de RDW de gegevens van voertuigen, hun eigenaren en de afgegeven documenten zoals kenteken- en rijbewijzen. De RDW beheert zo het basisregister voertuigen in Nederland. Ook verstrekt de RDW hierover informatie aan autoriteiten in binnen- en buitenland. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van de bestrijding van voertuigcriminaliteit. Meer informatie vindt u op de website van de RDWPiaggioLaat uw airco checkenLaat uw banden controleren
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Brink trekhaken.
Offerte aanvragen
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?
Klik hier voor een contactformulier
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.