Kleine beurt bij Vakgarage Van Marrewijk Bv in Boskoop

Bij Vakgarage Van Marrewijk Bv wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Van Marrewijk Bv niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Van Marrewijk Bv voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Boskoop altijd langs Vakgarage Van Marrewijk Bv om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Boskoop? Kom dan langs Zuidwijk 16 in Boskoop (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail werkplaats@marrewijk.nl of bel naar 0172-230390.

Contactgegevens

Vakgarage Van Marrewijk Bv
Zuidwijk 16
2771CC Boskoop

tel.: 0172-230390
mail: werkplaats@marrewijk.nl