Header_over_ons_2.jpg

Over ons

Vakgarage van Marrewijk is een merk onafhankelijke kwaliteitsgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 300 andere Vakgarage collega's bieden wij een full-service aanbod aan voor alle automerken.

Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben alle nodige kennis en ervaring om uw auto van alle reparaties en onderhoud te voorzien. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een APK keuring, onderhoudsbeurt, aircoservice, remmen, banden, storingen en diagnose. Voor alle overige reparaties ben u bij ons ook aan het juiste adres.

Voor het onderhoud aan uw bedrijfsauto's tot 3500kg bent u bij ons ook aan het juiste adres. Denk hierbij aan een bestelauto's met en zonder open laadbak. 

Zoekt u een aantrekkelijke gebruikte auto? Ook hiervoor kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben altijd een klein assortiment occasions staan, hebben wij niet wat u zoekt? Houd onze website dan zeker in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van onze nieuwe aanwinsten.

U kunt ons vinden aan de Zuidwijk 16 in het mooie zonnige Boskoop. Zien we u snel!

Bekijk ook eens hoe anderen over ons denken op: https://www.vakgaragevanmarrewijk.nl/klantenvertellen